ved midnat gav Sabinas os et stort kort, som hun havde med hjemmefra. Her var der hilsner fra venner og familie. Rigtig dejlig tanke, vi blev meget glade for det.

Morgenen startede med at der blev banket på døren, room service. Vores dejlige veninde, Merete, havde sendt champagne til os, tak Merete.

Så var det morgenmad på en lækker restaurant her på hotellet – her er rigtig mange at vælge imellem, men den var god den vi valgte. Øj, hvor jeg efterhånden savner kaffe på kanden hele tiden.

Efter morgenmaden gik vi til poolen, for at nyde solen.

Først på eftermiddagen gik vi så op og begyndte at gøre os i stand. Vi havde fået besked om, at vi skulle være klar kl. 16.30. Der ville så blive ringet fra limousinen, men det nøjagtige tidspunkt, hvor de ville ankomme til hotellet. Det blev så kl. 17.15. Og vi var klar.

Køretur gennem Las Vegas Boulevard til The wedding Chapel.

Vi blev fint modtaget, og fik lidt instrukser. Jeg fik min fine brudebuket og Kim fik sin blomst til skjorten. Sabina fulgte mig op til Kim, som stod og ventede mens Elvis sang “can’t help fallin’ in love”.

Herefter talte han til os – hold da fest det var sjovt. Det er helt klart at anbefale at prøve. Efter vielsen sang han “Viva Las Vegas” og vi gik ned ad gulvet igen.

Her efter var det tid til en foto session med Elvis, vi glæder os til at se billederne. De bliver sendt til os. Her er nogen af vores egne.

Der blev også taget billeder uden for. Et stort skilt med Gitte og Kim lyste op – og det skiftede mellem vores navne og married 25 år. Har sgu aldrig før haft mit navn bøjet i neon. haha

Limo tilbage til hotellet.

Bryllups certifikatet

Vi skulle spise middag på en Italiensk restaurant, Fiamma, også her på hotellet.

Lige inden vi skulle ned og spise kom der igen room service. Denne gang var det champagne og lækre jordbær overtrukket med forskellig chokolade. Denne gang var det Terkel og Michael som var på spil. Stor tak til dem også.

En fed overraskelse at vennerne har sendt hilsen til os på den måde.

Nu er vi godt brugte, og vil gå til køjs. Uret ringer 03.00. Sabinas ferie er slut og hun skal med flyet hjem kl. 7 i morgen tidlig. Det har været 14 rigtig hyggelige dage. Vores ferie forsætter lidt endnu, og vi skal køre ca. 450 km. i morgen.

Så godnat og tusinde tak for alle hilsnerne.