Hvad er det lige der sker for de steder som er værd at se i USA, de skal så absolut ligge i 6000 fods højde eller mere. Nu var vi lige kommet ned i 500 fod, og i almindelig menneske højde.

Dagen bød på Kings Canyon. Så op på hesten og afsted af de så berømte snoede og stejle veje…..op…op…op 6500 fod. Så var vi så nået ind i Kings Canyon, hvor alle de meget høje og gamle træer står.

Og jo, de var høje – MEGET høje og MEGET omfangsrige.

Læg lige mærke til hegnet, som er et ganske almindeligt hegn, og se så størrelsen på træet. VILDT siger jeg bare.

Vi gik en runde i området, og så det ene store træ efter det andet.

Der var en som var væltet, som vi kunne stå inden i. Så fornemmer man lidt størrelsen. Jan E, der er brænde til resten af dit liv:-)

Smukt landskab, også på vejen ned igen, den var selvfølgelig lige så snoet og stejl som op.

Selv grankoglerne er kæmpestore.

Halvvejs nede fandt vi et lille hyggeligt sted, hvor vi spiste frokost.

Helt nede igen kørte vi ind i et stort område som hed

Her var der appelsintræer så langt øjet rakte, virkelig flot at se dem stå på snor lige rækker og fyldt med store orange appelsiner.

Efter appelsintræerne kom der så æbletræer og herefter vin, både til californisk vin men også til de gode californiske rosiner. Det var temmelig fristende at plukke et par stykker, men det var nok ikke så smart hvis vi gjorde det. Så vi lod vær’.

Efter vinen, kom der så annanas, majs og oliven. Det må være skønt, at kunne dyrke det i sit eget land. Grøntsagerne herover er også utrolig lækre og saftige og selvfølgelig helt friske.

Da vi handlede idag, lå der forskellig salat som lige var høstet, det lå snorlige i køledisken og drev af “friskhed” og alt var ny skyllet. Super lækkert.

Kim har været oppe og købe brænde, ja ikke fordi vi skal varme os, men fordi der til hver plads er et lille ildsted, så man kan lave bål om aftenen, super hyggeligt. Så det vil vi da gøre her i aften.

Vi nyder hvert sekund herover, der er så meget flot og spændende at se på hele tiden. Dagene løber bare ud i hinanden, og hvis ikke vi fulgte en kalender, ville jeg ikke ane hvad dag det var. Men desværre ved jeg god vi kører på den sidste uge….

Men det gider vi ikke tænke på nu, i morgen venter Yosemite og nye oplevelser.

Ha’ det god allesammen:-)