Det var tid til at pakke sammen og forlade Yosemite, det var en skøn plads vi lå på der.

Turen tilbage mod Newark blev så til gengæld ikke som vi havde regnet med.

Vi ville køre helt til Newark og overnatte, så der kun var en tur rundt om hjørnet for at aflevere autocamperen.

Vi ville lige handle et par småting i Walmart da vi var nået frem. Det skulle vi så ikke have gjort.

Det viser sig at de ikke kan lide visa kort der, pga. der har været mange kopieringer af kort. Så når du har kørt dit kort igennem der, afviser det det og SPÆRRE det. Fedt!!

Vi betalt så vores varer kontant, hvilket resulterede i at vi stod tilbage med 45 $. For dem skulle vi overnatte, have frokost, aftensmad, morgenmad, frokost og aftensmad + morgenmad igen…….samt transport til vores hotel og til lufthavn….

Nå, men vi havde jo heldigvis mad i bilen, så vi fik da frokost.

Så ringede jeg hjem til kortspærring, for at høre hvad der var galt med kortet ( der vidste jeg ikke det med Walmart, det fortalte fyren i telefonen så )….han kunne ikke se at der skulle være noget galt med kortet – og det var fyldt med penge. Så han anbefalede at vi prøvede at hæve i en ATM.

Det gjorde vi så uden held.

Nu måtte vi sætte vores lid til Cruise America, som jo skulle give os vores 500$ depositum retur. Vi håbede de kunne give os dem i kontanter.

Vi blev holdende på en parkeringsplads. hvor vi så også ville sove. ( en p-plads hvor rigtig mange autocampere overnatter ).

Jeg gik i gang med at pakke kufferterne og taskerne…..hmmm de er fyldt til bristepunktetsmiley

Da klokken var 01, dvs. 10 formiddag hjemme, ringede jeg til vores bank, for igen at høre, hvad pokker det er for noget Walmart har gang i.

Vores bankmand, fortalte så, igen, det med at de lukker kortene. Men han fiksede det så vi kunne gå hen og hæve penge…..pyha….

Vi gad så ikke tage en overnatning på motel alligevel, når klokken var blevet så mange, så vi blev holdende ved supermarkedet, som havde åbent helt natten, så der var lys og liv og vi følte ikke der var nogen fare på færde der.

Vi faldt i søvn og fik sovet nogle timer. Vågnede ved 7 tiden, gik i bad og spiste morgenmad.